A táplálkozástudomány sokszínűsége és aktualitásai konferencia

Megjelent: 2019.12.02 09:48, Utolsó módosítás: 2020.07.03 14:18

Újabb nagyszabású konferenciát szervez az OGYÉI Élelmezés- és Táplálkozástudományi Főigazgatósága (OGYÉI ÉTF), ezúttal a Budapesti Gazdasági Egyetemmel közösen, 2019. december 5-én. A konferencia mindenki számára nyitott és ingyenes, hiszen az intézet elkötelezett abban, hogy a hazai táplálkozástudomány eredményeit és aktualitásait széles körben ismertté tegye. Jelentkezni még december 3-ig, az alábbi linken lehet.

A Budapesti Gazdasági Egyetem impozáns rendezvénytermében (1055 Budapest, Markó u. 29-31.) megrendezésre kerülő konferencia délelőtti szekciójában az OGYÉI Élelmezés- és Táplálkozástudományi Főigazgatósága, valamint a területhez kapcsolódó intézmények vezetői és munkatársai tartanak előadásokat a táplálkozástudomány lehetőségeiről és a magyar lakosság egészséges táplálkozását szolgáló tevékenységükről.

A délutáni szekcióban először hat nagy hazai egyetem elismert vezetői beszélnek a táplálkozástudomány és az egyetemi oktatás kapcsolatáról, majd a táplálkozástudomány területén kiemelkedő szakmai tevékenységet végző szervezetek vezetői nyújtanak betekintést az aktuális trendekbe, és vázolják a jövőre vonatkozó elképzeléseiket.

A részletes program itt megtekinthető.

Részvételi szándékukat a következő linken elérhető online űrlap kitöltésével jelezhetik az érdeklődők, 2019. december 3-ig: https://www.surveymonkey.com/r/YLM93K9


Budapest, 2019. december 02.

Minden jog fenntartva © 2024 Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ
accessible